Ajde, skidaj se! ● Kaj te muči?

StandUpLent | gledališče | impro liga
 Kupi karto

Rudolfovi majstri

Bogomilke

KUD Banda ferdamana

Ajde, skidaj se!

Te je že kdaj kdo trepnil? Frcnil? Te morda tapnil ven? Ali pa si morda ti koga odgnal kar z besedami »Ajde, skidaj se«? Če te zanima, kakšna zgodba lahko nastane, ko na odru igrata le dva improvizatorja, ki ju lahko vsak hip ven tapne nek drug lik in nadaljuje v naslednjem prizoru, te toplo vabimo, da se pridružiš improvizatorjem iz skupin Rudolfovi majstri in Bogomilke. Saj veš, brez predlogov publike ne bo šlo.

KUD Banda ferdamana je kulturno umetniško društvo, ki se ukvarja z gledališko improvizacijo že od leta 1998. Je največja gledališko-improvizacijska skupina v Mariboru in Severovzhodni Sloveniji. V Mariborskem prostoru redno pripravljajo improvizacijsko-gledališke predstave ter izvajajo impro delavnice za vse starostne skupine.


Rudolfovi majstri (KD Pekre-Limbuš): Nika Gamser, Jure Senekovič
Bogomilke (Gimnazija Celje Center): Danijela Brečko, Matevž Bervar


Kaj te muči?

Kaj te muči? Ja kaj pa te ne, pridi nam povedat kaj te muči pa bomo zrihtali ali poslabšali, kdo bi vedel. Boš pa zvedel če prideš …

Predstava »Kaj te muči?« je celovečerna improvizirana predstava, ki s pomočjo predlogov publike niza prizore, ki se navezujejo na širšo temo, ki jo je publika določila ob pričetku. Skozi dogodek se bodo zabrisale meje med nastopajočimi in gledalci, saj bo občinstvo skozi aktivno sodelovanje delilo tudi svoje izkušnje.  V tem formatu improvizacijske igre skorajda ni meja. Prizori so lahko zelo realni, lahko pa tudi precej abstraktni. Izkušeni improvizatorji improvizatorke bodo spretno opazovali reakcije občinstva in ugodili prav vsakemu obiskovalcu.


KUD Banda ferdamana: Mojca Frim, Eva Štingl, Matic Ačko, Blendor Sefaj


 

Lokacija

Pokrovitelj dogodka

Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
barva kontrasta
velikost besedila
označitev vsebine
povečava