Dubioza Kolektiv

Priporočamo

Koncert se seli na večje koncertno prizorišče, na Trg Leona Štuklja, in bo izveden tudi v primeru dežja! Vstopnice so še na voljo :)

Najzabavnejša, najglasnejša in najbolj odpuljena glasbena happy mašina divjega vzhoda bo po mesecih prisilnega koronskega varčevanja energije zagotovo eksplodirala!

Adijo, vezenje!

Ko so Jerneja Šavela, kitarista Dubioza kolektiva (ob čevapčičih najbolj vročega sarajevskega izvoznega artikla ta hip) v intervjuju vprašali, kaj počne v času koronske prepovedi nastopov, je odgovoril: »Med drugim sem naposled le dokončal gobelin. Repliko znane Mondrianove slike Kompozicija A iz leta 1923.«

Odlična rešitev. Upamo le, da se ob tem ni prevečkrat zbodel v prste – 28. avgusta bodo morali ti namreč namesto z nitmi (spet) plesati po kitari. In ker vemo, kako brezkompromisno se Dubiozovci vržejo v koncertiranje, je skrb upravičena. Ni ga obliža, ki bi to zdržal … Ker si ni težko predstavljati, kako zelo obupan mora biti glasbeni zvezdnik, da se loti »štikanja«. Zato se toliko bolj veselimo vrnitve odštekanih dub-reggae-rockerjev na naš oder. Najzabavnejša, najglasnejša in najbolj odpuljena glasbena happy mašina divjega vzhoda bo po mesecih prisilnega varčevanja energije namreč zagotovo eksplodirala. Obeta se torej energijska bomba, ki nas bo ojačala bolj kot vse vitaminske tablete, ki smo jih goltali v koronskem letu, in nas v september popeljala vrhunsko pripravljene na nove izzive.

Upamo le, da ti ne bodo spet karantenski. Če pa bodo? Potem pa gobeline v roke!


Ob vstopu na prizorišče smo kot organizator po zakonu dolžni preverjati dokazila o izpolnjevanju pogoja PCT. Najenostavnejši in najhitrejši način je, če imate dokazilo s QR kodo na papirju ali telefonu, veljajo pa tudi potrdila/dokazila v drugih oblikah, npr. cepilni kartončki, cepilne knjižice, SMS sporočilo o negativnem hitrem testu … Preberi več.

Lokacija

Pokrovitelj dogodka

Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
barva kontrasta
velikost besedila
označitev vsebine
povečava