Kristijan Crnica & Kabum ● Hamo & Tribute 2 love

Priporočamo
 Kupi karto

Nalezljive skladbe, zapisane bluesovsko-rockovskim izročilom!

Kristijan Crnica & Kabum 


Hamo & Tribute 2 Love 

Dinamični, iskreni in iskrivi koncerti bluesovske improvizacije so že leta ključni adut skupine Hamo & Tribute 2 Love. Albuma 3P in 4K sta jih trdno zasidrala med najbolj priljubljene izvajalce na slovenskem glasbenem prizorišču, njihova nova vinilna plošča Iz4Kani skorlajv, pa prinaša svežino v njihov koncertni repertoar.

Njihovi klubski in velikoodrski nastopi vejajo za pravo glasbeno poslastico, trdno v ritmu in fluidno v muzikalni improvizaciji. V ozadju njihove glasbe odzvanja reminiscenca bluesovskih korenin. Vrsta avtorskih skladb učinkuje kot prosto plavajoči glasbeni arhiv, ki sega vse do 40. in 50. let 20. stoletja in v katerem lahko poslušalci – tudi tisti, ki (še) niso poznavalci glasbene zgodovine – odkrivajo temeljne glasbene vzorce, na katerih sloni sodobna glasba.

Skladbe, četudi mestoma popevkarske in izjemno »nalezljive«, se tako popolnoma zlivajo z bluesovsko rockovskim izročilom; so točke, na katerih je zasedba Hamo & Tribute 2 Love našla intenziven stik z aktualno slovensko publiko in njenim vsakdanom.


Hamo & Tribute 2 Love
Matevž Hamo Šalehar, pevec, kitarist, vodja in spiritus agens skupine
Martin Janežič Buco, bobni, tolkala
Denis Horvat Duki, klaviature
Peter Dekleva, kitara
Uroš Škerl Kramberger Hipi, bas kitara

Lokacija

Pokrovitelj dogodka

Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
barva kontrasta
velikost besedila
označitev vsebine
povečava