Marta Zore in Gojmir Lešnjak - Gojc bend

Oder Triglav | glasba | koncert
  • 19.30 - 20.30
  • Mestni park,
  • Vstopnine ni.

Sprehodimo se skozi zgodovino glasbe različnih zvrsti na zabaven način z Marto in Gojcem.

Marta Zore je slovenska pevka zabavne glasbe, skladateljica in saksofonistka. Dokončala je Srednjo glasbeno šolo v Ljubljani ter nadaljevala študij pri profesorici Olgi Gracelj. Kot solistka je bila zaposlena v Ljubljanski operi. Leta 1995 je zmagala na festivalu MMS s skladbo Še si tu, ki se je vsi dobro spomnimo. Leta 2014 je bila članica strokovne žirije na Slovenski popevki. Še vedno se ukvarja z glasbo, vodi svojo pevsko šolo in mnoge druge projekte, na odru pa se zadnje čase pojavlja predvsem z Gojmirjem Lešnjakom Gojcem.

Gojca najbrž ni potrebno posebej predstavljati. Nekatere generacije se ga še spomnimo iz televizijske zgodbe Periskop, filmski, gledališki in televizijski igralec pa je igral v premnogih filmih – Ljubezen, Butnskala, Trinajstica, Do konca in naprej, Babica gre na jug, Socializacija bika, če naštejemo le nekatere. Od leta 2007 vodi izobraževalno-igrano tv oddajo o glasbi Muzikajeto, 2015 je bil žirant 2. sezone oddaje Znan obraz ima svoj glas in voditelj kuharske oddaje Čarokuhinja pri atu. Deluje v raznih gledališčih, največ v Špasteatru.

Skupaj sta Marta in Gojc. Pevski duet, ki v svojih nastopih uživa ter se ima špasno. Povabljeni na špas na glas med nas!


Marta Zore, Gojmir Lešnjak  Gojc, Tim Draksler, Grega Plamberger

 

Lokacija

Pokrovitelj dogodka

Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
barva kontrasta
velikost besedila
označitev vsebine
povečava