Nanine pesmi in najlepši Ježkovi šansoni

Oder Triglav | glasba | koncert
  • 19.30 - 20.30
  • Mestni park,
  • Vstopnine ni.

Intimni koncert glasbe in poezije s skladbami z najnovejše zgoščenke Nanine pesmi – darilo ljubečega dedka svoji vnukinji. 

Čudovita zbirka pesmi, ki jih je Frane Milčinski Ježek napisal o Nani, zanjo, Ježkove ljubezenske pesmi z zgoščenk Še ena pomlad in Od tod do vesolja ter najlepši šansoni, ki jih je v času svojega življenja Ježek izvajal tudi sam – razgrnjene pod milim nebom.

Nana Milčinski je dramaturginja, gledališka režiserka in režiserka sinhronizacij risank. Ustvarila in soustvarila je veliko nagrajenih gledaliških predstav, med najbolj odmevnimi pa je bila njena mladinska glasbena predstava Livingstonov poslednji poljub s skupino Siddharta. Svojo glasbeno pot je začela z izdajo singla Dragi, ki je napovedal njeno prvo ploščo. Oktober 2018 je zaznamovala izdaja njene tretje plošče z naslovom Nanine pesmi. Nana je svojo glasbeno pot posvetila svojemu legendarnemu dedku, Franetu Milčinskemu Ježku, ki je tudi avtor besedil uglasbene poezije. Nanino glasbeno pot zaznamuje ljubezen do balad.


Nana Milčinski – vokal, Joži Šalej – klaviature, Nino de Gleria – bas, Blaž Celarec – bobni

 

Lokacija

Pokrovitelj dogodka

Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
barva kontrasta
velikost besedila
označitev vsebine
povečava