»Sir« Oliver Mally group (AUT)

»Sir« Oliver Mally je bil vedno eden tistih, ki je »delu« dal prednost pred resignacijo, samozadovoljstvom in letargijo. In tako se Tryin’ To Get By loteva s polno zavzetostjo. Skupina neumorno išče nekaj novega in si komaj vzame čas za dihanje. Za to je »Sir« sestavil svojo novo skupino, kjer sta Alex Meik na basu in Peter Lenz na bobnih. »Želim ostati s to skupino. V nasprotju z mojimi drugimi zasedbami lahko s fanti tako improviziramo kot tudi igramo po planu«, pravi Mally. Ob tem stojijo ob strani tudi gostje, katerih ugled, intenzivnost izražanja in neodvisnost je težko preseči.

Na Festivalu Lent se jim bo pridružil mladi »stari« prijatelj iz glasbenega plemena Mally, hammond klaviaturist Raphael Wressnig, ki je trenutno eden najbolj iskanih virtuozov na tem instrumentu, ne glede na žanr.

Tryin ’To Get By je album, ki izstopa s samo izdelavo, raznolikostjo in vzdušjem. Skladbe so izvirno Mallyjeve, ob njem pa so vrhunski glasbeniki inštrumentalisti, ki delajo natančno to, kar pesmi zahtevajo.

»Tryin ’To Get By je vrhunska plošča bluesa 21. stoletja.« Tom Wouters, Bluestown, Nizozemska


»Sir« Oliver Mally, vokal, kitara
Alex Meik, bas, vokal
Peter Lenz, bobni 
Gost: Raphael Wressnig, hammond orgle

Lokacija

Pokrovitelj dogodka

Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
barva kontrasta
velikost besedila
označitev vsebine
povečava