Masaž ● Pero Lovšin in Njegove skale

Priporočamo
 Kupi karto

Rock legenda svoje epsko, 40-letnico ustvarjanja, obeležuje v novi zvočni preobleki!

Špil liga zmagovalec: Masaž

Masaž je alt, groovy, funky, neo soul, (pretežno) ljubljanska četverica. V trenutni zasedbi delujejo šele eno leto. Masaž so: glavni vokalist ter basist - Aleks Cavazza (18 let), spremljevalna vokalistka in pianistka - Sinja Smokvina (17 let), kitarist -Timotej Poznič (18 let) in bobnar - Maks Rozman (17 let). Fantje soo se spoznali na bitki osnovnošolskih bendov v Pionirskem domu in so do jeseni 2020 oblikovali svoj zvok z različnimi člani. Sinja se je pridružila zasedbi konec avgusta 2020. Za sabo imajo že nekaj odigranih koncertov, med njimi tudi na odru Kina Šiške v sklopu Špil lige, kjer so se uvrstili v finale, nato pa na Kongresnem trgu zmagali! 

Aprila je izšel njihov prvi singel Jama, za katerega so posneli tudi videospot. Najraje skupaj širijo dobre vibracije ter občinstvu servirajo frekvence, ki masirajo uho.

Aleks Cavazza, vokal in bas
Sinja Smokvina, spremljevalni vokal in klaviature
Timotej Poznič, kitara
Maks Rozman, bobni


Pero Lovšin in Njegove skale 

Rock legenda se svojega epskega, več kot 40-letnega opusa ekskluzivno za koncertne odre loteva v novi zvočni preobleki!

Pri tem sodeluje z vrhunski glasbeniki, s katerimi se je v preteklosti že srečeval na svoji glasbeni poti. To so Zlatko Đogić, Julijan Erič, Igor Leonardi in Rihard Zadravec - Riki.

Izbor pesmi iz Lovšinove bogate glasbene kariere od kultnih Pankrtov, legendarnega obdobja Sokolov do pestre solo kariere s številnimi spremljevalnimi zasedbami, bo ekskluzivno za koncerte odre dobilo povsem novo preobleko. V ta namen je Pero k sodelovanju povabil same vrhunske glasbenike, s katerimi pripravlja pravo koncertno poslastico.

Za kitarske domislice in bas linije izmenično skrbita Igor Leonardi in Julijan Erič. S prvim je Lovšin med drugim posnel izredno uspešen album Hudičev sod, z Julijanom in Prismojenimi profesorji bluesa pa je posnel en komad za ploščo Območje medveda in Prismojence tudi gostil na razprodanem promocijskem koncertu v Cankarjevem domu. 

Novo Lovšinovo koncertno zasedbo sestavljata še bobnar Prismojenih profesorjev bluesa Zlatko Đogič in harmonikar Rihard Zadravec - Riki. Slednji je med drugim sodeloval s Simfoničnim orkestrom in Big Bandom RTV Slovenija, Olivijo in Eldo Viler, Pera Lovšina pa pogosto spremlja na akustičnih koncertih.


Pero Lovšin in Njegove skale
Pero Lovšin, vokal
Julijan Erič, kitara
Igor Leonardi, kitara
Rihard Zadravec – Riki, harmonika
Zlatko Đogić, bobni

Lokacija

Pokrovitelj dogodka

Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
barva kontrasta
velikost besedila
označitev vsebine
povečava