The Cock Tails

The Cock Tails je zasedba, ki ima za sabo 8 let ustvarjanja. Zgodba se je začela z druženjem štirih glasbenikov iz različnih žanrov, ki so skupno ljubezen našli v funku, bluesu in rock'n'roll glasbi. Osnovna ideja je preigravati glasbo, ki je zaradi časovnega odmika pri mlajših šla bolj kot ne v pozabo. S svojimi aranžmaji in doprinosom vsakega člana posebej poskušajo le-to na svojevrsten in unikaten način približati širši publiki. Ob poslušanju njihovega koncerta redkokdo ostane ravnodušen, saj s svojim nastopom na odru pripomorejo k temu, da vsak začuti glasbo in ob funk ritmih z nami zapleše in zapoje.

Koronski čas je zasedba izkoristila za ustvarjanje lastne glasbe, tako bomo na Jurčkovem odru slišali tudi nekaj avtorskih skladb z nastajajočega albuma. 

Tomi Brus je vokalist, ki zaradi svoje karizme, podobe, unikatnega glasu in popolne predanosti ob nastopu daje vtis, da nič ne more iti narobe, publiko pa dejansko odpelje v obdobja, iz katerih glasba izvira. Staš Sukič je kitarist, ki diha s svojim instrumentom. Dolgoletne izkušnje je nabiral v glasbeni šoli in v zasedbah, ki so igrale vse od jazza in do metala. Njegov spekter in pregled glasbe je zavidljiv, s svojimi solažami pa nemalokrat publiko spravi v trans. Odgovoren je tudi za miksanje različnih posnetkov in zvok skupine. Aleš Mir je samouk igranja na bobne. Po igranju v rock in metal bandih se je zaljubil v funk glasbo, trdo delal in postal prava ritem mašina, ki skupino vleče naprej, ji da energijo in zmeraj pravi takt. Luka Škrilec je nekoč igral v zasedbah od jazza do metala, na koncu pa se ustalil z ostalimi soborci v skupini The Cock Tails. Zraven nizkih tonov in pomoči bobnarju v ritem sekciji skrbi za tonsko tehniko in menedžment skupine.


Tomi Brus, vokal
Staš Sukič, kitara, vokal
Luka Škrilec, bas, vokal
Aleš Mir, bobni, vokal

Lokacija

Pokrovitelj dogodka

Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
barva kontrasta
velikost besedila
označitev vsebine
povečava