Viperstone ● Gibonni

Razprodano

Viperstone 

Skupino Viperstone sestavljajo izkušeni glasbeniki, ki so s svojim večletnim ustvarjanjem pustili svoj pečat v Sloveniji, tujini in na gledaliških odrih. Njihov zvok odlikujejo melodični kitarski rifi in spevna, pogosto provokativna besedila v angleščini, ki se dotikajo družbenih fenomenov in situacij. Znani so predvsem po dovršenih nastopih in odličnem zvoku, prepričali pa so tudi gledališko publiko doma in v tujini v predstavah ON/A, ki je nastala v produkciji SNG Nova Gorica.

Viperstone imajo za seboj prvenec z naslovom 20:23, na katerem je enajst avtorskih pesmi. Napovedujejo že izid nove plošče, ki bo s strani produkcije in celotnega aranžmaja prava poslastica za vse ljubitelje rock glasbe, saj se bo kot njihov producent podpisal Marko Soršak Soki.

Viperstone je tudi edina slovenska glasbena skupina, ki se lahko pohvali z uvrstitvijo pesmi na pozlačen CD avdiofilske kakovosti z naslovom Gold II podjetja Erzetich. Na tej glasbeni zbirki, ki je izšla marca 2021, so predstavljeni talentirani mednarodni neodvisni glasbeniki z nadpovprečno kvaliteto posnetka. »Zelo smo ponosni, da je naša skladba z naslovom Footsteps uvrščena na tako posebno ploščo. To je še en dokaz, da našo glasbo ustvarjamo s srcem. Zahvaljujemo se podjetju Erzetich, da je v nas prepoznalo potencial in nas uvrstilo na pozlačen album ob bok odličnim mednarodnim glasbenikom,« so poudarili Viperstone.

Viperstone
Jure Kopušar, vokal
Jure Koncilija, kitara
Jan Oršič, bas
Robert Humar, bobni


Gibonni (CRO)

Ime, ki je v svetu glasbe sinonim za dovršeno kvaliteto in vrhunske glasbene dosežke!

Gibonni že dve desetletji uspešno združuje rock, pop in elemente dalmatinskega etna. Doslej je za svoje ustvarjanje prejel kar 30 porinov, največjih hrvaških glasbenih priznanj, s svojo odličnostjo pa povsem upravičuje tudi izjemen podatek izpred nekaj let, ko je Los Angeles Times umetnika uvrstil med 15 najbolj obetajočih glasbenikov na svetu iz ne-angleško govorečega tržišča.

Veseli nas, da ga bomo njegovi oboževalci ponovno pozdravili na Festivalu Lent.

Zlatan Stipišić – Gibonni, vokal
Nikša Bratoš, kitara
Marko Reljanović, bas
Marko Ramljak, violina
Branimir Gazdik, bobni
Maasej Kovačević, klaviature
Brankica Jovanovski, back vokal 
Teo Brajčić, back vokal

Lokacija

Pokrovitelj dogodka

Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
barva kontrasta
velikost besedila
označitev vsebine
povečava