Ni še konec! Pravzaprav se šele prav začenja. O ja, letos se v mestu dogaja. Tudi avgusta. Letošnje poletje bomo namreč pospremili v jesen z najbolj burnimi koncertnimi vikendi doslej.

Začenjamo z YU rockovskimi velikani. Prihajajo Bijelo dugme! V petek, 20. avgusta, bodo na našem odru na Trgu Leona Štuklja nastopili Goran Bregović, Alen Islamović in Mladen Vojičić – Tifa, z njimi pa zagotovo predstavniki treh generacij: tiste, ki je Jugoslavijo gradila, tiste, ki jo je pospremila v zgodovino in te, ki jo poznamo zgolj iz učbenikov. V učbenike? No, recimo, raje v rockovske anale, bo zagotovo šel tudi ta (ekskluziven) koncert, zato brž po vstopnice. Naslednji večer, v soboto,

21. avgusta, bodo oder prevzeli Soulfingersi, sinonim za noro dober žur. In to brez vstopnine!  

V petek, 27. avgusta, bosta za vrhunsko koncertno doživetje poskrbela zvezdnik violončela,Luka Šulić in pianist Evgeny Genchev. Če ste bili med poslušalci njunega rekordno obiskanega nastopa v naši virtualni koncertni dvorani Awwwditorij, boste zagotovo tudi na Rotovškem trgu. Doživeti ju brez ekrana bo namreč brez dvoma še bolj nepozabno, kot je bilo virtualno druženje decembra. V soboto, 28. avgusta, pa spet totalen žur! Kot se za zadnji počitniški vikend tudi spodobi. Dubioza Kolektiv so sicer že razprodali doslej dovoljeno (ali bolje: koronsko pogojeno) kvoto vstopnic, a morda bomo vsi skupaj imeli srečo, da nam bodo do avgusta morda dovolili še kakšnega gledalca več, zato nikar ne obupajte in spremljajte objave na naši spletni strani ter socialnih omrežjih. Delamo vse, kar lahko, da vas bo v nepozabnem žuru uživalo kar največ.

Ostajamo optimisti? Itak. Se vidimo avgusta? Itak, na kvadrat!

Še namig za nakup vstopnic: v naši Informacijska pisarni vas pričakujemo še do petka, 16. julija, nato pa ponovno od 9. avgusta dalje, vsak delovnik od 9. do 13. ure. Vstopnice pa si seveda lahko ves čas zagotovite tudi z nakupom preko spleta.